Agenda 21

Ets aquí:Inici /Agenda 21

FOTO_APILO.JPG
El nostre centre forma part de l’Agenda 21 des del 2009.  Cada curs escolar proposem una activitat per tal de millorar l’impacte de la comunitat escolar sobre el medi ambient. 
Entre altres accions que hem dut a terme;
Implantació de punts de recollida de residus en diversos indrets del centre (orgànica, paper i cartró, envasos, piles, bolis i retoladors).
Creació i ampliació de l'hort escolar
Habilitació d’un aparcament de bicicletes per als que vulguin utilitzar aquest mitjà de transport per a venir al col·legi.
Repartiment de boc & rolls i carmanyoles entre l’alumnat de parvulari i primària. A més, cada primavera rebem la vista de la deixalleria mòbil per a deixar-hi la resta de deixalles que generem durant el curs. 
Animem a tothom a seguir en la tasca de major sensibilització i conservació del nostre entorn mitjançant l’aplicació de les tres erres: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

Hort escolar curs 2019-20

Els alumnes de 5è d'EP són els encarregats de netejar el nostre hort i treure les males herbes, deixant-lo a punt per a plantar-hi verdures i hortalisses. 

Logos "Estalvia aigua" pels banys

Els banys del nostre col·legi ja disposem dels logotips per a recordar a tota la comunitat educativa que hem de fer un ús responsable d'aquest valuós recurs natural. Gràcies per cuidar el nostre planeta!

Recolllida piles APILO

El nostre col·legi ha recollit 65 kg de piles en el concurs de l'Apilo del curs 2018-19. Moltíssimes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració! Tenir cura del medi ambient és cosa de tots!

Save water logo

As a part of the school's Agenda 21 project students from 5th grade have designed a "Save water logo." Some of them have been selected to be displayed in the school's toilets so students are aware of the importance of not wasting water, it is a very valuable natural resource. Do not waste it! Thanks for your collaboration!

 

Estalviem aigua!

A partir d'ara els banys del col·legi que ho necessitin tindran aixetes amb airejadors. Aquestes són més respectuoses amb el consum d'aigua i el minimitzen. És una de les accions dins el nostre projecte de l'Agenda 21 "L'estalvi energètic". Fem un bon ús de l'aigua! Tots hem de tenir-ne cura!

De l'hort a casa, cuinar en família

Com a resultat del treball dut a terme en el projecte de l'hort escolar, ja ha arribat l'hora de recollir els fruits. Hem començat una activitat nova que s'anomena "De l'hort a casa". Diferents alumnes s'han endut a casa seva part de la collita per a cuinar en famíliaPer aquest curs s'ha decidit que els alumnes que realitzaran l'activitat seran els de 5è d'EPMoltes gràcies per la vostra col·laboració!

Signatura compromís A21 curs 2018-19

Un grup d'alumnes en representació del col·legi han signat el compromís de l' "Estalvi energètic" de l'Agenda 21 i es comprometen a desenvolupar aquest projecte amb determinació entusiasme. La comunitat escolar participarà activament en les accions programades. Moltes gràcies per la vostra participació!

És temps de collir al nostre hort!

Ha arribat l'hora de collir el que vam plantar a principi de curs. Les cols, col-i-flors, calçots i pèsols del nostre hort escolar tenen molt bona pinta!

Concurs les piles a l'Apilo

El nostre col·legi ja forma part del Concurs: LES PILES, A L'APILO DEL CENTRE EDUCATIU 2018-2019. El centre que reculli més piles de Catalunya serà premiat. Aquest curs s’han repartit nous contenidors als alumnes del centre. Esperem la participació activa de tota la comunitat escolar. Moltes gràcies a tots!

Deu cursos formant part de l'Agenda 21

Aquest any el nostre col·legi complirà deu participacions dins l’Agenda 21. El projecte del curs 2018-19 és "L’estalvi energètic". Podeu comprovar quines accions hem dut a terme per tal de millorar la nostra relació amb el medi ambient. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Subscripció a aquest canal RSS

Xarxes Socials

LOGO201819Col·legi Sagrada Família Lleida

 

Catalan English Spanish