Escacs

Ets aquí:Inici /Escacs

ELS  ESCACS AL COL·LEGI

descarga.jpegDes del curs 14-15 el col·legi participa en el curs de formació del Departament d’Ensenyament “Aplicació dels escacs a l’escola”.  Aquest fet ha portat a la introducció lenta però contínua d’aquest joc al currículum escolar. Els nens i nenes de 4t, 5è i 6è de primària l’estan treballant dins la matèria de matemàtiques.

L’AMPA, oferta des de fa 3 cursos, els escacs com a activitat extraescolar. El Gran Mestre Josep Oms Pallisé n’és el responsable i a través d’ell i la seva acadèmia, els i les alumnes del Col·legi participen a la Lliga Escolar d’escacs ADEJO. Pels volts de Nadal passat, es va portar a terme a les instal·lacions del col·legi el Torneig solidari “Tots juguem” en què hi participaren alumnes de tota les terres de Lleida. L’única condició per participar-hi va ser la de portar una joguina en bon estat. Aquest proper Nadal ja s’està organitzant novament aquest torneig solidari amb l’aportació d’un tetrabrik de llet sencera que s’afegirà a la campanya solidària (Jericó) de la Parròquia del Carme.

Torneig solidari, Tots juguem!

Dissabte 12 de desembre de 2015 es va portar a terme a les instal·lacions del Col·legi Sagrada Família de Lleida el 3r torneig solidari d’escacs, Tots juguem!  coordinat per l’Acadèmia d’Escacs Josep Oms “ADEJO”, amb la participació de 150 nens i nenes de 6 a 16 anys del nostre col·legi, de les terres de Lleida, de l’Aragó i d’Andorra.

A l’edició passada, per poder participar-hi calia portar una joguina usada perquè cap infant es quedés sense joguines en unes dates tan assenyalades. En l’actual edició es va decidir recollir un tetra brick de llet per participant el total dels quals es donaran a la Parròquia del Carme per a la seva associació Jericó.

Agraïm la col·laboració de l’Excel·lentíssima Diputació de Lleida, la Federació Catalana d’Escacs i de l’Associació de Mares i Pares del Col·legi Sagrada Família.

Subscripció a aquest canal RSS

Xarxes Socials

LOGO201819Col·legi Sagrada Família Lleida

 

Catalan English Spanish