Escacs

Ets aquí:Inici /Escacs

ELS  ESCACS AL COL·LEGI

Des del curs 14-15 el col·legi participa en el curs de formació del Departament d’Ensenyament “Aplicació dels escacs a l’escola”.  Aquest fet ha portat a la introducció lenta però contínua d’aquest joc al currículum escolar. Els nens i nenes de 4t, 5è i 6è de primària l’estan treballant dins la matèria de matemàtiques.

L’AMPA, oferta des de fa 3 cursos, els escacs com a activitat extraescolar. El mestre Josep Oms Pallisé n’ és el responsable i a través d’ell i la seva acadèmia, els i les alumnes del Col·legi participen a la Lliga Escolar d’escacs ADEJO. Pels volts de Nadal duem a terme a les nostres instal·lacions el Torneig solidari “Tots juguem” en què hi participaren alumnes de tota les terres de Lleida. L’única condició per participar-hi és la de portar una joguina en bon estat. 

A més cada curs fem partides amb un taulell de gran format al pati de l'escola.

chess.JPG

 

XERRAD CLÍNIC "ESCACS EDUCATIUS"

El divendres 8 de novembre de 2019 es va fer la xerrada-clínic “Escacs Educatius”amb Leontxo García, un dels especialistes en escacs més coneguts del món. 

L’acte, organitzat per l’ADEJO amb la col·laboració del Col·legi Sagrada Família de Lleida, està adreçat a pares i mares, docents i esportistes, i aprofundirà en el benefici que tenen els escacs en els nens i nenes en edat escolar.

Xarxes Socials

LOGO201819Col·legi Sagrada Família Lleida

 

Catalan English Spanish