Biblioteca

Ets aquí:Inici /Biblioteca

Què és la biblioteca de centre?

Des del curs 2009/2010 s’ha reprès l’organització i l’activitat de la biblioteca per tal de fomentar-ne el seu paper en el conjunt d’etapes educatives del Centre. Es considera un espai multifuncional: de lectura, de recursos i cerca d’informació, d’ aprenentatge i coneixement. Espai TIC i TAC on es duen a terme diferents activitats educatives que s’enllacen amb l’ús de les noves tecnologies de la informació (connexió a la xarxa, ordinadors de treball, pissarra digital i projector). A més l’equip docent i directiu o alumnat del Centre hi fan reunions. És també un lloc d’exposició, celebració de xerrades o conferències.

 Quins serveis ofereix?

Servei de consulta. Extraescolars: abans o després de l’horari escolar es realitzen diverses activitats per a l’alumnat que així ho escull. Activitats puntuals (des de diferents àrees i etapes educatives).

Quin material es pot trobar a la biblioteca?

Llibres de lectura: llengua catalana, llengua castellana i llengua anglesa, agrupats per diferents nivells (des d’infantil fins a ESO). Llibres temàtics: fons documental de les diferents matèries (Religió, Ciències socials, llengües, Ciències naturals, Ciències aplicades, Història de l’art, Història, Geografia, Literatura...). DVD: educatius i pel·lícules, diccionaris i enciclopèdies, revistes i treballs de recerca.

Xarxes Socials

LOGO201819Col·legi Sagrada Família Lleida

 

Catalan English Spanish