MP

Servei de mitja pensió

La nostra escola ofereix un Servei de Mitja Pensió a tots els alumnes que ho desitgin. El menjar es prepara a la cuina pròpia del centre per l'empresa Aramark, la qual també elabora els menús mensuals des del seu propi Departament de Nutrició que es faciliten a les famílies a través de la plataforma Educamos. L'escola també gaudeix in situ al menjador del centre de la figura de la nutricionista que acompanya al personal de cuina per supervisar l'elaboració dels menús.

En el moment de fer el menjar i fins a la distribució del menjar es té present les variants dels menús que s'han de fer tant per al·lèrgies alimentàries i intoleràncies alimentàries, com també es té present si es presenta algun problema de salut que necessiti una modificació de la dieta.

Els objectius que es pretenen assolir en aquesta franja de convivència són: 

- Seguir una alimentació equilibrada, variada i adequada a les diferents edats.

- Aprendre a menjar de forma correcta.

- Adquirir els hàbits higiènics relacionats amb el menjar.

- Fomentar relacions de respecte i tolerància entre companys.

Tots aquests objectius es treballen a partir de tres línies d'actuació:

  • Higiene personal abans i després de dinar, rentar mans i dents.

  • Conducta alimentària: cada etapa educativa dina en un dels 3 menjadors que disposa el centre, menjador de la Llar d'Infants, Parvulari, EP i ESO.

  • Activitats de descans, lleure i estudi després de dinar, programades i dirigides per personal de monitoratge especialitzat.

El centre organitza els horaris de menjador, les activitats en l’espai de migdia i el descans dels més petits. Tota aquesta tasca es realitza per part del personal de monitoratge que disposa de la formació necessària.

Activitats dirigides de lleure del Servei de Mitja Pensió curs 2020-21, clica aquí.